Alkalmazásfejlesztés

 

Marketingalkalmazások: mediaprint vállalatcsoport

A mediaprint vállalatcsoport részére Android és iOS operációs rendszerrel használható, könnyen kezelhető okostelefon-alkalmazásokat fejlesztettünk ki. A vállalat a média, marketing, reklámcikk/naptár és nyomtatás területén nyújt szolgáltatásokat elsősorban olyan nagy, közép- és kisvállalkozások számára, amelyek tevékenységüket Németországra, Ausztriára és Svájcra összpontosítják. A középpontban olyan kompakt megoldás kifejlesztése állt, amely WLAN nélküli letöltést tesz lehetővé. Az alkalmazás telepítése után a várostérkép és valamennyi egyéb funkció mobil adathálózathoz való hozzáférés nélkül használható. A térkép gyors, folyamatos mozgatást és zoomolást tesz lehetővé anélkül, hogy várni kellene a betöltésre. A GPS-es helymeghatározás megjelenítése a térképen egyszerűen bekapcsolható az alkalmazás használata közben.

Szabadidős alkalmazások: A BVA kiadó ADFC számára készített térképei, 2014

Megjelent a Bielefelder Verlag ADFC (német kerékpáros klub) térképalkalmazása! Az alkalmazás alapelve rendkívül egyszerű: kerékpáros térképeket tartalmaz, a térképeken pedig megjeleníthető a felhasználó saját helyzete. Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználó mindig láthatja, hogy éppen hol tartózkodik – és a környezetében található valamennyi kerékpárút és közérdekű hely is látható. Ezen információk alapján eldöntheti, merre haladjon tovább. Inkább egy csendesebb erdei utat szeretne választani? Vagy egy emelkedőktől mentes, út menti kerékpárutat részesítene előnyben? Egy kitáblázott útvonalat választana? Netán egy kerékpáros kocsmához tekerne? Vagy esetleg egy játszótérhez? Vagy csak úgy el a messzeségbe? Az alkalmazás, valamint az első ADFC regionális térkép (a Bodensee térségéről) ingyenes. Minden további térkép az alkalmazáson keresztül történő vásárlás esetén egyenként 2,39 euró.

timyscout – több mint egy QR kód!

(www.timyscout.de)

A timyscout használatával a kód egy hirdetés vagy egy logó, nincsenek többé fekete QR kódpacák.
A timyscout segítségével egyszerűen lefényképezhet egy hirdetést vagy logót, és máris rendelkezésére állnak a hirdetővel kapcsolatos legfontosabb információk. Egy kattintás, és máris elindul az Ön tartózkodási helyétől a lefényképezett úti célig mutató (hangutasításos vagy térképes) útvonaltervezés/navigáció.

A timyscout segítségével a vásárlók könnyedén és egyszerűen megtalálják a kívánt szolgáltatót.

Töltse le az alkalmazást az iTunes Store áruházból.

Smartguide

Mindig pontosan tisztában lenni azzal, hol is vagyunk – mindez még hálózati jel nélkül sem jelent problémát az iPhone és az okostelefon-alkalmazással: a Smartguide alkalmazás esetén a térképek offline, a mobiltelefonon vannak elmentve. Nem számít, hogy városban, nyaraláskor, vagy éppen túrázáshoz használja: a kedvenc helyek megjelölésével, az útvonalkövetéssel és a keresés funkcióval gyorsan megtalálhat minden helyszínt. További információk: www.smartguide.de

Képes alkalmazások: QualityLine

A QualityLine cég ügyfelei részére is kifejlesztettünk egy alkalmazást. A fejlesztés legfontosabb eleme egy olyan értesítő szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a cég egy webes felületen keresztül tájékoztassa ügyfeleit a legfrissebb fejleményekről.

Termékalkalmazások: Kieser alkalmazás

Ezzel az iPhone alkalmazással egyénileg tarthatja ellenőrzés alatt fitnesz- és edzésprogramját. Egyszerűen csak adja meg az ismétlések számát, a terhelés időtartamát és a pihenőidőket, és a Kieser alkalmazás végigkíséri az edzésprogramját.

Az alkalmazást itt tekinthető meg és tölthető le iPhone-ra: iTunes.