Huber Maps kft

Nevünk van a szakmában.

Minden ügyfelünkhöz személyes kapcsolattartót rendelünk hozzá, aki az Ön projektjének vezetőjeként szakszerűen és elkötelezetten megválaszolja a térképkészítéssel kapcsolatos valamennyi kérdését, és összeköttetést képez a szakterületek között, valamint egyezteti Önnel a projekt egyes szakaszait.
Markus Huber, ügyvezető: „Az Ön érdekeit a sajátunkként kezeljük. Éppen a mi kis cégünk erőssége a közösségi szellem, a becsületesség és az átláthatóság.”
Fordítsa ezeket Ön is a hasznára!

Lenyűgöző megoldásokat szállítunk.

Valamennyi munkatársunk az adott szakterület kiváló szakembere. Függetlenül attól, hogy térképkészítésről vagy alkalmazásfejlesztésről van-e szó, portfóliónk elemeinek finomhangolásával és intelligens módon történő összekapcsolásával ügyfeleink versenyképességét fokozó és őket előmozdító szinergiák és innovációk születnek.
Olyan saját szabadalmakkal büszkélkedhetünk, mint a timyscout, új lehetőségeket teremtve ezzel ügyfeleink és üzleti partnereink számára.

Használjuk a fantáziánkat.

A bajor gazdasági minisztérium kutatási projekt keretében támogatja ötleteinket, hogy új termékeket fejleszthessünk a piac számára, és ezzel munkahelyeket teremthessünk. Örömmel segítünk Önnek térképkészítési projektjeinek megvalósításában.

Forduljon hozzánk bizalommal!