Térképkészítés

 

 

Telefonkönyves térképek, szaknévsorok, mini térképek

Egy térképnek könnyen átláthatónak és a lehető legaktuálisabbnak kell lennie. Ilyen térképeknek kell megjelenniük például a telefonkönyvekben, a szaknévsorokban, valamint a reklámhirdetésekben. A hatóságokat, intézményeket és igazgatóságokat összefogó széles körű hálózatunk, valamint önkéntes segítőink és az újságokban, magazinokban, online fórumokon végzett kutatásaink eredményeképpen jelentős előnyre tettünk szert abban, hogy naprakészen tartsuk a térképeket. Naprakész térképek a szakszerű szerkesztésnek és a helyszíni kutatásoknak köszönhetően

 

Várostérképek és településtérképek

Tegye lehetővé ügyfelei számára, hogy még jobban megismerjék saját településüket vagy hogy megbízhatóan tájékozódhassanak egy ismeretlen városban! Várostérképeinkkel mindez lehetségessé válhat. Egyik alapkompetenciánk, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a gondos szerkesztésre, az aktualitásra és az átláthatóságra. Várostérképeinket pontosan az Ön igényeihez igazítjuk: kérésre megjelenítjük a térképen a közlekedési eszközöket, a közérdekű helyeket, középületeket, házszámokat és más információkat is.

 

Turista-, kerékpáros és szabadidős térképek

Mi is lehetne szebb egy gyalogos vagy kerékpáros hétvégi túránál a természetben? A szabadidős térképek sok szempontból nélkülözhetetlenek a helyszíni tájékozódáshoz és a szabadidős tevékenységek segédleteként.
A feladat: a szabadidős térképek különösen sok információt tartalmaznak, úgy mint összekötő vonalakat, vízhálózatot, talajburkolatot és úthálózatot, valamint az olyan turisztikai szempontból érdekes látnivalókat, mint a túraútvonalak, illetve kerékpárutak.

 

Országos és regionális térképek

Országos térképeink a térképkészítés hagyományos elemei: a megbízható tájékozódási segédlet még szórakoztatóbbá teszi az idegen országokba történő utazást. Hogy így történjen, szemléletes és megbízható, garantáltan naprakész térképeket kínálunk.
Az alábbi pontok biztosítják, hogy országos térképeink ne csak az egyéni utazók körében legyenek különösen kedveltek.

 

Domborzatárnyékolás

Szeretne olyan térképet, amelyen első pillantásra látszódnak a terület adottságai?
Domborzatárnyékolásunk visszaadja a területre jellemző fény-árnyék játékot, így a táj ábrázolása plasztikus és érzékletes. A lehető legnagyobb alaposságra és pontosságra van szükség, hogy az eredmény különösen szemléletes legyen. A domborzatárnyékolást sokfajta térképen meg lehet jeleníteni.

 

Falitérképek

Falitérképeink tudást közvetítenek és egyben csodálatos díszei a falnak. Legyen szó akár politikai, akár földrajzi, akár különleges témájú térképről, akár a nagy, akár a kis térképek kedvelői számára készített térképekről, szívesen mutatunk Önnek az ügyfeleink számára eddig elkészített térképekből példákat.

 

XXL méret

Szívesen készítünk egyedi méretű és felirattal ellátott térképeket is csaknem valamennyi méretben.