Szoftverfejlesztés

 

 

Clevermaps – a térképnéző program:

A térképnéző Clevermaps termékünk az Ön térképes adatállományát az olyan grafikus programokból, mint a Freehand vagy az Adobe Illustrator aktuális böngészőbe (pl. Firefoxba vagy Safariba) importálja, ezáltal a statikus térképállományok interaktívvá és dinamikussá válnak, így teljesen új módon szerkeszthetők és használhatók. Mindez úgy valósítható meg, hogy a pontos térképeket úthálózat-algoritmussal látjuk el. A keresés funkcióval az utcák házszám pontossággal megjeleníthetők, és különböző jelölésekkel láthatók el. A zoom funkcióval a térképmetszetek tetszés szerint kinagyíthatók, és szükség esetén képként exportálhatók.
Ez a funkció különösen az ingatlanos szakmában kedvelt a hirdetések készítéséhez.
Garantáljuk, hogy mindenki által kezelhető, és használata szórakoztató.

LocationConverter  

LocationConverter

– képernyő-koordináták átszámítása földrajzi koordinátákká egyszerűen

LocationConverter termékünk olyan egyszerű eszköz, amely segítségével rendelkezésre álló térképen található földrajzi koordinátákat képernyő-koordinátákká lehet átszámítani. A térkép geotiff (.tif + tfw fájl) formátumban importálható. A kalkulátor az EPSG kóddal vagy a proj.4 könyvtár paraméter-definícióival megadott térképvetületi adatokat támogatja.

datenmigration  

Adatmigráció

Térképkészítési adatai, kataszteradatai vagy építési tervei migrációjához keres megfelelő partnert? A Huber Maps kft sokoldalú tapasztalatokkal rendelkezik az adatmigráció területén: adatait a DTP rendszerekből megbízhatóan továbbítjuk a kívánt GIS rendszerbe. Ily módon biztosítjuk, hogy adatai a jövőben is hosszú éveken keresztül használhatóak legyenek, és lehetővé tesszük, hogy azokat naprakész szoftverekkel és technológiákkal dolgozza fel.

GIS – földrajzi információs rendszer