Tematikus térképkészítés

 

Helyi tömegközlekedés

Szívesen eleget teszünk annak a kihívásnak, hogy áttekinthetően és megbízhatóan megjelenítsük a teljes helyi közlekedési rendszert. Számtalan projektet valósítottunk már meg, és tudjuk, hogy mi az, ami igazán fontos: hogy az utas a színek összjátéka és az egyes elemek elhelyezése révén tökéletesen tájékozódhasson.

Panorámatérképek

Használja ki a hosszú évek során a panorámatérképek készítésében szerzett tapasztalatunkat, amellyel plasztikusan, élénken Ön elé tudjuk varázsolni a táj szépségeit: nagy szakértelemmel rendelkező művészeink háromdimenziós képen jelenítik meg a vidék legszebb látnivalóit.
Utánozhatatlan, dekoratív és hasznos – biztos lehet abban, hogy vendégei a nyaralás után is megőrzik az általunk készített panorámatérképeket.

Útikalauzok

Ha valaki meg szeretné ismerni egy ország adottságait és lakóit, mi is lehetne számára hasznosabb, mint egy útikönyv. Számtalan útikönyvkiadó választotta térképeinket a tájékozódás elősegítése céljából: az útikalauz megjelenéséhez illő nagyléptékű térképeket, túra- és kerékpáros térképeket, várostérképeket és sok egyebet kínálunk, és a szövegben szereplő valamennyi közérdekű helyet egyértelműen és jól láthatóan jelenítünk meg a térképeken. Egy adott ismertetett útvonalat kell megjeleníteni térképen? GPS-szel lekövetjük az útvonalat, és ábrázoljuk az adatokat.

Helyszíntanulmány-térképek

Amennyiben pontos és naprakész adatokra alapozva szeretné fejleszteni vállalkozását, helyszíntanulmány-térképeink elősegítik munkáját. Megmondjuk, hogy hol található az új leányvállalat vagy telephely megnyitásához legalkalmasabb helyszín. A tanulmány elkészítése során számos tényezőt figyelembe veszünk. Ilyenek például a lakosság összetétele, a telekárak és a közlekedési viszonyok.

Tematikus térképek

Hogy nézett ki a világ 1920 körül? Hol találhatók a Föld rejtett nyersanyagai? Hol folynak Európa legnagyobb folyói? Ezek és még sok más terület igen egyszerűen ábrázolható tematikus térképeink segítségével. A szemléletes, szakszerű és pontos kivitelezésnek köszönhetően egyszerűen, áttekinthetően megjeleníthetők összetett tényállások. Számos téma megjelenítése lehetséges.

Címkék/illusztrációk

Minden épület és valamennyi természeti látványosság esetében pontosan láthatóvá tesszük azokat az adottságokat, amelynek a látnivaló a sajátosságát köszönheti. Legyen szó akár kézzel rajzolt, akár 3 dimenziós ábrázolásról, körvonalazásról vagy kidolgozott festményről, mi megtaláljuk a megfelelő módot arra, hogy elhelyezzük térképén a kért látnivalókat.